skip to main | skip to sidebar

diumenge, 3 de gener del 2010

Vinificació en Blanc

La principal diferència entre el vi blanc i el negre, és que per fer el vi blanc no fem maceració amb la pell, per això el vi és blanc, amés els períodes de fermentació i criança varien. La Vinificació en blanc comprèn les següents etapes:





  1. Transport de la verema



  2. Recepció






  3. Premsat












  4. Criança barrica (opcional)









  5. Criança ampolla (opcional si hi ha hagut criança en barrica)

3 comentaris:

  1. Hola Manel. Esta molt bé la entrada, la imatge del principi, que surt el procés del vi blanc d'on l'has tret? m'agradaria tenir-la, a veure si desde la pàgina original la puc descarregar en un tamany que es pugui imprimir.

    Gràcies!

  2. Ah! ja està, desde sobre la imatge he obert l'enllaç original, i tinc la imatge en un bon tamany.

    Gràcies de nou!

  3. HOME ÉS UNA IMATGE UNA MICA CUTRE, ÉS UNA FOTO DEL MUSEU DEL VI DE PEÑAFIEL, VAIG TAPAR EL EU REFLEXE EN NEGRE, SI VOLS T'ENVIO ALGUN ESQUEMA QUE TINC.

Publica un comentari a l'entrada

 

diccionari del vi Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger